Aj, aj!

Jag känner mig så enormt duktig så idag kära blogg har jag VERKLIGEN syndat rejält :-( Lämnade kidsen, åkte med världens mensvärk och huvudvärk ner till tandis för att dra ut en tand. Jag som är smått skräckslagen inför tandläkaren hade en tandopjghpjtäpse som var fett jobbig att dra ut, puhhh!!
Sedan var det skola på det, hämta barn, laga mat och ja, däremellan både glass och godis, fy mig :-D Men imorgon ska jag träna, alltid något!

På tal om något annat, gick förbi en hänt extra idag och det stod att Magdalena Graaf var gravid...Nä, tänkte jag, vad det skriver mycket grejjer i de där tidningarna. När jag går in och läser hennes blogg så SKA hon faktiskt ha barn :-D Lite otippat måste jag säga...
Så jag som har sagt att det verkligen inte blir några fler barn blir ju lite osäker alltså. Mitt säkra kort har alltid varit att jag inte vill ha några fler efter 30 men med allt fler som är runt 35-40 så kan man ju aldrig veta :-D Och nej, älskling, jag är inte gravid och har inga planer på det heller!! En tanke bara att man kanske inte alltid kommer tänka som man tänker just nu, idag!!

Nu ska jag ta alla mina värkar och gå och lägga mig!

Godnatt!!