Stockholm-ankomst

Åh herregud, jag gillar verkligen inte Stockholm som ankomststad, luktar piss när man kommer till stationen och när vi skulle ta oss vidare till vår destination var grinden vi skulle gå igenom öppen så man kunde gå igenom. Vi tänkte inte mer på det utan gick igenom. Efter ett tag insåg J att det fanns en karta på andra sidan så han gick igenom grinden igen. När det väl var dags att gå tillbaka så var det bemannat igen och nu uppmanades J att betala. När vi försökte fråga varför vi kunde gå igenom en gång så fick vi bara ett snäsigt svar från mannen som dessutom inte kunde svenska. Vilket bemötande!!! Och 60 jävla spänn för oss två att ta oss en hållplats, helt otroligt!!!

MEN nu är vi här och får lite miljöombyte och fullständigt flyter bort i värmen. Innan vi gick på tåget idag så drog det så mycket i magen men jag tänkte inte mer på det tills vi gick av och jag kände hur det drog och hade sig i magen och svanken. Är detta förvärkar redan i vecka 31?? Har aldrig haft det tidigare så har ingen aning om hur det ska kännas, och är det helt ok eller ska man kolla upp det på något sätt??
Gick och köpte Alvedon och nu på eftermiddagen har det avtagit, ska det vara så här ända fram så kommer jag krevera!!

Imorgon väntar Skansen och förhoppningsvis lite molnigare för att överhuvudtaget kunna röra på sig..

Hej så länge!
1 Suvisa:

skriven

Jag fick förvärkan tidigt..tror det var oxå runt v. 30. Trodde hela tiden att Cevin skulle komma innan men han kom på sin bf. Det e kanske värmen o kombination med mycket sittande....får vila upp dig o njut av Sthlm o skansen. Kram

2 Tina:

skriven

Hoppas att ni får det kanon i stora staden

Kommentera här: