Amanda

Jag är inget grymt Amandafan men idag tog hon mig med storm...Jennie om du läser det här, tycker att ni påminner om varandra!!

Tyckte att Marie var den som inte övertygade so far, vad tycker ni???

Äldste sonen pratade om någon ny fanta som kommit, megasuperfanta..öhhh!! Ok!! Så tittade vi lite, lite på Spiderman i reklamen och de kysstes såklart, så tittade jag på honom och han sa:
-Så har ju du och J också gjort. Iallafall i 4 eller 6 sekunder;-) Men du behöver äl inte berätta det??
-Berätta vad??
-Att jag sagt det...

Barn är för roliga! Tillbaka till Idol!!

Ny header

Hittade en sida av en slump! Hon är verkligen skitduktig på att göra headers eller vad det blir i plural! När jag var 19 hade jag precis upptäckt Internet typ!! Känner mig gammal!!

Dagens promenad!

Lillpyret har hunnit sprutlackera två uppsättningar kläder idag- än så länge... Sedan bar det av till torget för köp av lussekatter, de smakade gudomligt!! Lilleman gillade också de med saffran, annars är det nog bara jag i familjen som gör det!!
Ringde till akassan och skrev in mig där och tanten i andra änden började så klart att fråga ut mig varför jag inte skulle vara med i facket. FÖR ATT DET KOSTAR MIG 600 SPÄNN I MÅNADEN KANSKE..Det är mer än vad min man betalar som tjänar dubbelt så mycket som jag..Nä, har varit med i facket tidigare men aldrig fått så mycket hjälp så att jag känner att det är någonting jag  vill lägga så mycket pengar på varje månad.

Nä, den där regeringen kommer nog inte få sitta kvar...