Nu är det igång...

SIMONE har hittat hit också. Tur att vi sitter inne och har hunnit med diverse intervjuer, hämtning av barn och annat :-)
Annars har vår söta prinsessa haft kalas i helgen, på Leos lekland. Det var ett lyckligt barn som fick många fina presenter. Tacksammare barn får man leta efter, det var det ena åh, tack, vad fin efter det andra, min fina tjej!
Ytterligare en intervju är avklarad också, den bästa hittills, inte vad gäller min prestation utan mer mitt eget intryck av förskolan och personalen. Vi får se, det är mycket att grubbla på! Hur har det gått för er där ute idag?? Ni lever väl?
 
 
Finaste födelsedagstjejen!
Moi! Vissa dagar känner man bara tacksamhet för livet <3! Cancergalan vågade jag inte ens titta på, jag hade gråtit sönder mig :-(
 

Helgen går så fort..

I vanlig ordning har vi varit på simskola idag. Eftersom Neo helt plötsligt har utvecklats väldigt fort så har han fått byta grupp och iom det så är vi ytterligare en halvtimma i badhuset. Vad gör man inte för sina barn liksom? Sedan har vi både hunnit med att köpa födelsedagsklänning till Zoës kalas imorgon och en dräkt till Halloween. Stackars mannen blev helt svimfärdig av att gå i affärer då det oftast är jag som gör inköpen :-( När vi köpte överraskning till pappa så gick han ut i bilen och väntade, kanske lika bra det :-) N hoppas jag bara att barnen kan hålla sig ifrån att avslöja hemligheten!!
Det blev lite soft i soffan efter inköpen och sedan såklart "Så mycket bättre"!
Agnes, vilken stjärna!!! Nu väntar vi bara på att låtarna kommer på Spotify :-D
 
 
Vår goding - förra året i Danmark!
 
Och den sötaste badkillen som från att inte våga duscha helt plötsligt dyker som en säl och aldrig vill komma upp :-)

Tiden flyger! Det gör inte tvätten :-(

Hallå där!
 
6 veckors VFU är över och OJ, vad vemodigt det blev :-( Det är ju alltid lite pirrigt inför veckorna men sen när man väl ska tillbaka till skolan så är känslan tvärtom :-)
 
I veckan har jag hunnit vara på min första intervju vilket såklart var spännande, det väntar fler så vi ser vad som händer!! Det är ju "vår" marknad säger de så jag har is i magen....
 
Så var det, det här med tvätten, haha. Tar den aldrig slut? Jag menar, är tvättkorgen tom en dag så är den helt plötsligt full en annan?! Jag förstår inte....
Jag har svårt att tro det men folk säger att jag kommer sakna sådana saker länge fram i livet :-)
 
Min medhjälpare :-)
Oj så kul vi hade i Göteborg i helgen! Ving ordnade event och bjöd på mat, underhållning, handmassage och mycket annat! Det lottades även ut checkar för 15000:- men vi blev inte någon av vinnarna...
Så har korten kommit även på vår minsta prinsessa. I år har de anlitat en fotograf som tänker "outside the box" . Inte de där tråkiga korten med grå bakgrund sittandes på en bänk eller stol. Det tjänar ju både vi och fotografen på, om det nu inte finns några bakåtsträvare i vårt land :-)