Lipsill

Dagen började bra. Jag, Neo och Zoë skulle gå på baby&barnmässa i Göteborg och J skulle passa på att åka till IKEA under tiden.
Jag handlade många fynd och var riktigt belåten. Tyvärr fick det inte plats så mycket i bilen från IKEA men en byrå iallafall!
När jag kom hem letade jag febrilt efter påsen med alla fynd( bland annat byxor från NS och lite annat) men den var helt borta. Jag började gråta av både besvikelse och ilska över min flummighet. Antagligen har jag ställt ifrån mig påsen när jag skulle göra något annat :-( Det var lite meck med två barn och att få plats med grejjer man handlade..

Tyvärr hade de inte hittat någon påse på mässan så det är någon som har varit så fräck och tagit med sig den, var är alla ärliga människor? Varor för runt 1000-lappen är alltså nu i någon annans ägor...
SÅ tråkigt!!
Mitt hopp står till att de hittat något tills i morgon förmiddag då städerskan tydligen städar på kvällen....
Jag menar, den som tog påsen hade ju ingen aning om vad som fanns i??!!

Nu ska vi titta på film, go kväll!!

Å så var denna dagen till ända...

Sådärja, nu har man haft ännu en händelserik dag..
I morse var vi på öppna förskolan och röjde och gjorde avtryck på Zoës fot och hand(så gott det gick :-D)
När vi kom hem frågade jag Neo för skojs skull om han ville sova(vilket han också skulle) och då sa han ja och gick självmant till sin säng. Härligt när ungar själva känner att de är trötta..

I eftermiddags var jag iväg till "Skattkammaren" och köpte lite fina presenter till Neo och Zoë. Jag har spanat på dessa länge och slog nu till! Det lär bli fler besök i den fina affären :-D
Senare åkte vi till mormor och fixade lite mer med gardiner och pyssel.
När vi kom hem var det i stort sett läggdags och filmtajm för mig och J. Vi såg "Thick as thieves" med Morgan Freeman och Antonio Banderas. Helt ok film men ingen "biofilm"..

Nu ska jag kojsa!
Nattinatt!!

     

Som ni ser så skrev jag detta igår men det hade inte publicerats :-(

The day goes on..

Det är så skönt att ha varit iväg på öppna förskolan några timmar, barnen får leka av sig, föräldrarna andas lite och det serveras fika för några få riksdaler...
Åkte förbi vårdcentralen på vägen hem och inhandlade lite Eeze, får se om de hjälper...

Annars så är bilen vi köpte för några månader trasig och skulle kosta 15 000 att laga. Vi försöker få de på firman att betala kalaset då det hänt tre saker med bilen sedan vi köpte den, känns mycket mystiskt tycker jag. Tyvärr var de bara allmänt snäsiga när J ringde och skickade honom direkt till allmäna reklamationsnämnden. Härligt kundmedveten personal!!!
Så har vi otur så är vi 15 000 kronor fattigare snart, plus 2200 som bilen kostade att laga inför ombesiktningen och så nya vinterdäck då!!
Jag är ganska förbannad om man säger så..
Den kostade 42 000 och så ska vi laga den för 15 000, låter sådär..Men vi ger inte upp!!

Ha det gott vänner, idag skiner solen här, våren kanske är på väg trots allt??!!