Utmattad!

Puh, har alldeles ont i mitt bröst efter att ha gråtit hela kvällen, är den EXTRA känsliga tiden i månaden! Först var jag helt utmattad efter att först ha lagt pysen i lugn och ro och sedan T vred på datorns högtalare på högsta volym så att pysen vaknade igen och inte somnade på 1 timma, fick lätt tinnitus och andningsbesvär.

Sedan var det såklart något ledsamt på Desperate och i pausen tittade jag en sväng på Rosa bandet galan och kände mig elak efter mina utbrott tidigare ikväll vilket resulterade i lite vätska till! Nu borde det vara tömt på ett tag!
På Rosa bandetgalan var det två tjejer som pratade om hur mycket de saknade sin mamma och då börjar man ju såklart tänka att vissa saker kanske inte är så farliga ändå, alla lever vi ju och mår bra och en sjukdom kan komma över en natt!

Men mest av allt är det en sak som har gått från att vara irriterande till att göra mig arg och nu ikväll då tillsammans med allt annat-ledsen! En sak som finns där och förhoppningsvis läker till slut men som gjorde ont i mitt hjärta! I mitt fall stämmer, tiden läker alla sår,för det kommer alltid nya!

Peace!

Danmark-fast en bild säger mer än tusen ord!

Tro det eller ej men vi var i grym tid, barnen var jätteduktiga och gjorde sig iordning utan tjat! Regnade en hel del så det var tur att vi hade tiden på vår sida. Vi hämtade ut våra biljetter och mötte U med sina tjejer! På båten intog vi sjömansfrukost med korv och äggröa och annat. Sedan bar det av till barnens avdelning med pyssel, karaoke och annat! Väl ibland var det full fart för att hinna köpa glass och sedan gå iland igen. Två glassar skulle kosta hela 75 kronor på ett ställe så vi la tillbaka dem i glassboxen. Då blev gubben förbannad och rusade fram till boxen:
-Di sto jo hä va di koste, dä ä svenska i en nötskaaal! Gubbe! Finns det ingen kurs i kundmottagande i Danmark eller??

Väl på båten igen var det dags för banditerna, barnen var genomglada och spelade som aldrig förr men vinsterna blev det tyvärr inte så mycket med de spelades ju upp fort och lätt och sedan förstod de inte varför de inte kunde få mer pengar att spela för??!! O gick och beklagade sig över att ha hade så mycket pengar kvar men att han inte fick spela för dem, jag tittad efter-12 kronor!! Jag vann 120 kronor och var glad över dem!!

Sedan var det dags för taxfreen, diverse godis och annat inhandlades, skulle gärna inhandlat lite vuxengodis också men så blev inte fallet! Får bli en annan gång!

Dagen sammanfattades i glad och snälla barn som var mer än nöjda! Jag själv kramade om min soffa som om jag aldrig sett den förr och drack förnöjt min Pepsi och knaprade godis!

Mellansonen somnade som en stock mitt i en film och lillen lade sig utan ett ljud! Vilken händelserik dag!

Danmark!

Dagen i bilder!

              


              


           


image89


1. Stress inför resan, är allt med???
2. Hämta ut biljetterna
3. Smygtog ett kort på gubben där vi hämtade ut våra biljetter!
4. Oj, är det DEN båten vi ska åka med???
5. En clown tog emot oss på båten!
6. Hmm, vart ska vi??
7. T tyckte det här var så likt O:s farmor så var tvungen att ta ett kort!
8. En IFKtönt grejjade med bollen, barnen fick hans autograf!
9. Karaoke
10. Allihop
11. En bebis på rymmen..
12. ....men kommer tillbaka
13. T provar sin tut liksom
14. T2
15. M&A vid den enarmade bandite
16&17. Många var vi!
18. Fin avslutning på en fin dag!