Det där med pengar....

Han blir ju 13 i år min äldste....
I många år har vi gett honom veckopeng och portionerat ut pengarna till godis lite då och då! Nu är det dags - 300 kronor skall fördelas och användasär (och gärna sparas) under 4 veckor!
Han har sagt att han ska spara till en dator, den han har är ju inte så bra???!!!!
Vad är det med ungar nuförtiden?

Lite mer info!

Omtyckt lägenhetshotell, i flera byggnader, med grönskande trädgård och poolområde med jacuzzi och solstolar. Vattenrutschbana med begränsade öppettider. Poolbar som serverar enklare rätter och à la carte-restaurang. Även buffékvällar. Bordtennis. Hotellet har en "egen del" av stranden med bar/cafeteria och solstolar mot avgift.


På ving.se har man en egen sida där det räknar ner antalet dagar till resans avgång. Vi LÄNGTAR! Zoë leker åka till Turkiet så gott som varje dag! Det blir ju inte bättre av att pappa åker flygplan till Frankrike idag :-(Ute i det fria!!!!

 
Neo är som lyckligast när han får åka ut till min gamla hemby och hälsa på mina kära bonusföräldrar:-D Idag var de bortresta men deras dotter Malin (min barndomskompis) var där och passade huset. Men det är denna krabat han längtar efter - HUGO!


Detta brukar vi göra! Kasta en freesbee och låta Hugo springa efter och sedan springer alla :-D


Hugo är redo, han brukar vara lika trött som Neo!!


Denna katt kallar vi Baronen, tillsammans med 7 andra katter bor han i huset. 2 av dem är lite mobbade och får bo i tvättstugan :-D När vi var där sprang Baronen runt och kikade på oss och sprang iväg så fort vi närmade oss. Sedan var det dags att lurpassa på fåglar i fågelholken :-D

Tack för en härlig men kall eftermiddag Malin, du är go!!!