Typiskt...

Skrev ett långt inlägg igår men det är puts väck :-(
Iallafall, vilket väder vi hade igår!!!!
Vi åkte ut till landet och grillade i solskenet, tack SNÄLLA Eva och Stig, det är alltid så mysigt att komma till er!!
Neo busade med hunden Hugo till den sistnämnde inte orkade mer och sedan var det slagna hjältar som somande i bilen!!

UNDERBAR söndag!

Bröllopsdag!


Bröllopsdagen kom lite i skymundan idag :-D
Mitt i tandborstning av barn efter Gladiatorerna för vissa och Melodifestivalen för andra så kom jag på att det är vår 6-åriga bröllopsdag idag!
Det har liksom kommit lite i skymundan i all fotboll och annat idag!!

Vi får se till att fira någon annan dag helt enkelt!!


Vad tyckte ni om denna mannen då? Jag tyckte att han sjöng lite falskt men Danny är ju alltid Danny!! Tycker det är coolt att han dansar och sjunger, flera av numren dansar ju artisterna bara i vissa stycken!

Nu är jag helt slut så vi hörs imorgon!

Carpe Diem om det så är bröllopsdag eller inte :-D

Fredag i min smak!

För mig som jobbar varannan helg så känns det alltid extra bra när man är ledig! Idag var det dessutom en ledig FREDAG innan helgen, halleluja!
Jag fixade med tvätt och plockade undan efter kids på förmiddagen innan jag åkte och hämtade Jennie för ett pass med Zumba! Vi slog på stort och åt på Oliven idag, souvlaki med klyftpotatis OMG så gott det var! Det fick bli en liten kort runda på stan där jag hittade fotbollsskor till Oliver och ett mobilskal till min telefon innan det händer något med den, peppar, peppar! Inne i Telenorbutiken serverades det rosa champagne och så var det halva priset på alla tillbehör, perfekt!
Jag kom på sedan att det kanske inte var så bra att dricka champagne med tanke på att jag körde bil men jag har lyckats hålla mig ifrån att andas för mycket på folk :-D
Det var egentligen meningen att vi skulle få lite bubbelvatten eller alkoholfritt men så kom killen fram med champagne, ja, vad säger man??

Imorgon väntar en ny fullspäckad dag så nu är det dags att knyta sig!
Vår katt kommer imorgon att få en ny ägare och det tror jag kommer bli kanon! Det blev inte som vi tänkt att skaffa katt så det är bättre att han får ett nytt hem!

Klem!