Dagen i ett rasande tempo!!

Har varit hemma med lillen idag men ändå har dagen gått i ett så högt tempo att jag har lite sammandragningar i min mage :-(

Har varit förbi en vän med diverse saker, handlat med mig fika till en annan vän och varit där på besök. När sonen kom hem från skolan åkte vi och lämnade diverse tidrapporter sim skulle in, köpte färg, bytte hans gympadojor som redan gått sönder och hämtade sedan mannen på jobbet!!

Vid centralen skulle vi köpa en biljett i automaten till sonen som skulle åka själv till gammelfarmor, framför mig i kön står en kvinna som har oerhört svårt att bestämma sig och inte alls ser kön som växer bakom henne, min goda tid OCH mitt tålamod börjar ta slut!
Så 5 minuter innan avgång knappar jag in 1 barn, varningsruta kommer upp:
" Barn får ej åka ensamma!"  Jaha så de ska vara 15 innan de får åka eller vad???
Med dåligt samvete och endast 30 kronor lämnade till sonen sätter jag honom på tåget. En timma senare ringer han lyckligt hemkommen till gammelfarmor, tur!!

Inte lätt att förstå vad en 8,5 menar men han hade inte betalt något eftersom kvinnan bredvid honom hade betalt vuxenbiljett och då får två barn åka med gratis!!

Men vad 17 kostar ett barn då?????

Har sopat sågspån, dammsugit och moppat för glatta livet, nu väntar sängen!

Puss!!

Ultraljudet...

Jo, jag var faktiskt modig nog att fråga om hon kunde se någon snopp på ultraljudet...
Jag och maken var bomsäkra på att vi såg både en snopp och två kulor, men barnmorskan visade oss en bild där man såg absolut INGEN snopp så nu är man förvirrad.
Enligt henne så kunde man inte se något men som hon sa så är det lite för tidigt att se ännu!
Då undrar man om det vi kunde se på Neos ultraljud inte var en snopp trots allt!!??

Hoppas på att det blir fint väder imorgon så man kan sticka iväg någonstans, de (läs snickarna) har börjat grejja INNE i huset och det LÅTER!!!

29 april 2008

Ja, idag ska vi på ultraljud och kolla bebis och sedan hämta vår stiliga vagn!! Ska bli kuuul!!
Ikväll fyller en liten knatte 1 år så vi ska dit på kalas, mysigt!!

Annars är det ingenting mer för nu, ha en bra dag!!