Är ni fortfarande kvar?????

Kul att se att folk har varit inne trots att jag är urusel på uppdatering just nu! TACK! Eller vad man ska säga?
 
Idag, ÄNTLIGEN har jag tränat men vojne vilken träningsvärk jag kommer få, det känner jag redan :-(
 
I måndags sa jag upp mig!
Det känns u.n.d.e.r.b.a.r.t! Något som dock är lite med skräckblandad förtjusning. Ni undrar säkert vad jag ska göra istället?!
Mitt svar är: jag vet inte :-D Spännande va?
Ni som känner mig vet dock att jag är ett kontrollfreak så jag har varit på en intervju och är på väg till två till så något skojsigt blir det nog!
 
Imorgon och fredag väntar jobb och nästa vecka drar mastodontkursen igång i skolan tillsammans med kidsens fotboll, gymnastik, simskola m.m...
Life goes on.......
 
 
Denna goding har börjat i simskola, OJ vad förväntansfull han var :-D
 
Godnatt världen! Vi hörs!

Men hallå..

Det har varit fattigt med saker att skriva om så jag har låtit bli helt enkelt. Nuförtiden är det iofs svårt att få till det. Ett barn vid datorn, ett barn med min telefon och sedan är klockan så mycket så jag är så trött, så trött!
 
En enveten förkylning förföljer mig så jag har nu inte tränat på 2 veckor, INTE kul vill jag lova! Jag klättrar på väggarna! Annars håller det förhoppningsvis på att bli lite förändring i mitt liv, säger dock inget förrän det är klart....
 

Kulturkalaset it is!

Tänk att vi har bott här och att vi minsann har åkte de där "tågen" som går utanför. Kidsen var helt crazy när det såg allt folk, all trafik och alla udda människor som faktiskt bor och lever i Nordstan!
 
Vi fick se ett brudfölje men tyvärr doldes bruden :-(
 
En trollkarl som var något utöver det vanliga! Han skrattade åt sina egna skämt och cyklade på en sån där gammal cykel ni vet som har ett stort hjul där fram och ett litet därbak!
 
Fiskedamm, gratis klubba fick man minsann!
 
Tom karusellerna var gratis, med andra ord blev det en lördag utan massa hål i plånboken, me like!