Gårdagen


Många bidrag..

   
Här ser ni Oliver i väntan på sin båt som faktiskt vann "heatet" men inte gick vidare i semifinalen....

Lite senare hände det som inte får hända, Zoë spydde ner hela sig och HELA vagnen. Vad gör man på en camping liksom, med ett sjukt barn? J var snäll och tog natten med henne ute i förtältet så vi andra kunde sova, skönt!!

Idag var vi in till Apoteket i Halmstad och köpte lite Ipren och till min glädje fyndade jag lite halva-REApriset-grejjer på Lindex, billigt värre!!!

Annars är det väl inget kanonväder för tillfället, går när det kändes som tyngst funderade vi på att åka hem men har nu efter barnens önskemål kommit fram till att vi stannar, vi ska bara tvätta lite najsiga spykläder först!

Ta hand om er!

Kram Petra

Hej alla!

Nu är det lugnt här i husvagnen, de stora är ute på äventyr och de små sover. Klockan 18 är det dags för båtrace, barnen har satt ihop båtar av allt möjligt som tex petflaskor och juicepaket.

De har jättebra med aktiviteter här för barnen men ibland blir det för mycket Gud för oss. I morse var första gången vi var och tittade på barnshowen som är varje morgon, det var speciellt!!
När mannen där framme började trolla så vävde han in massa berättelser och citat och tog upp två barn på scenen som skulle upprepa diverse verser ur Bibeln tills de kunde dem och detsamma gällde publiken.
Jag och J tittade på varandra och alla andra också, det känns som att de vet att vi inte tillhör den kristna skaran, kanske har de saknat oss på gudstjänsterna??? 

Härligt solig dag!

Vi hoppades på det bästa och åkte tidigt till stranden. Till en början satt jag och huttrade med en handduk över mig men så. till slut kom den-SOLEN!!!
Så nu vet ni vart vi varit större delen av dagen :-D
Efter stranden intog vi Mc för en flötig måltid, men vem orkar laga mat efter stranden???
Tim och Oliver fick en tjuga var av en pappa idag när de åkte på linbanan. Han utmanade dem och sa att kunde de hänga upp och nerpå utan att hålla i händerna så skulle de få pengar till glass. Självklart fixade de detta till slut och blev en tjuga var rikare :-D


Krabbfiske


Härliga pojkar i härligt väder!


Mustig lunch på Donken!!


Studsmatta är kul!


Neo klarar att åka linbana alldeles själv, söt!!