Status a la Andersson family

Det känns väl sådär glamoröst idag hos familjen Andersson. Förslagen har ju inte direkt flödat in till oss så vi har valt att sitta hemma idag. Lite är det ju såklart för att det vill till lite extra om man ska iväg till massa människor med två små barn :-D Vår tid kommer väl också får vi väl hoppas!!
Middagen med lövbiff, hasselbackspotatis och beasås har precis avslutats och nu blir det tv:n som vilken kväll som helst...


Neo vid datorn tittandes på film


Glamorösare än så här blev det aldrig...Jobbtröjan är tom ff på :-DStädtråk
Vi är sådär nöjda med vår städerska :-( Detta är andra städfirman vi anlitar och de kan ju för f-n inte städa!!! Ska man behöva göra allt själv???
Anledningen till att man betalar någon är ju för att man vill ha tiden till annat än just städning! Detta ska gås till grunden med!!

Mina fina!!

Jag skulle egentligen ha visat er en bild från påsduellen som pågick här för ett tag sedan men mannen kollar på film genom datorn så det får bli imorgon!
Han SLÄNGER påsar och jag plockar upp och SPARAR påsar. Ni vet typ lite finare påsar man får runt djur och påsar med fina handtag m.m??!!

Annars vill jag tacka för alla era fina bidrag till tävlingen, snart sker dragningen :-D

På tal om påsar, idag spatserade det in en kvinna i affären med en Intersportpåse på huvudet, nog för att det snöade lite granna men???!!