Dagen i sin fullo

Mmm, så var den över då, dagen!!
Pappa J är lite "dålig" så han har redan gått och lagt sig liksom de två små. Däremot planerar nog de tre stora att vara vakna till Gud vet när :-D
De börjar vara uppe längre än föräldrar liksom sova längre :-( Funderar på om jag ska väcka dem när vi går upp imorgon, bara för att ge igen för gamla tider liksom :-D

Annars var det otroligt lugnt idag på jobbet, hann prata mycket med söta Emilie som jag jobbade ihop med idag. Vi kommer få så kul på 5-kampen som är nästa helg!!

Nä, snart är det dags att kojsa för mig också, känner mig lite halvsliten faktiskt, 3 timmars jobb tar ut sin rätt :-D

Puss på er och godnatt!!

Jag tänkte.....

..vara lite nyttig idag och åka och träna efter min klipptid, men chefen ringde så ska jobba mellan 17-20.15 istället
Salongen jag ska till heter Hair för dig, det blir spännande att se hur det placet är, alltid svårt att hitta någon bra salong i en ny stad. denna var dock bland de billigare då jag ej betalar 400 för en klippning, vilket rån!!

Annars är det sol och härligt och ska så vara ett tag, happy, happy!!!

Ta hand om er och glöm inte att smörja och inte dricka för mycket ikväll!!

Kram!

Vuxna????

Vi är nog mer än vuxna nu, idag har vi skaffat larm, duktiga Bill på Securitas kom förbi och drog en hel massa viktig information. Men som han sa vad är viktigare för oss än vår familj? Absolut ingenting, eller hur??
Annars fick vi ett glädjande besked idag(hoppas vi!) Förra året fick vi avslag på avdrag som gäller när man byter fönster mot mer energisnåla, en speciell miljöklass, fråga mig inte!! Iallafall, nu finns mer pengar i budgeten så det ser ut som att vi får pengar ändå, jippi!!! Till det negativa hör att det fortfarande inte går nåt vidare med vårt bilärende, och det börjar bli hög tid att laga den, förhoppningsvis kan J få hjälp av sin pappa!!??

Vad har ni hittat på idag???