Jag brukar kalla det Leif light...

Min man. Min man med ett stycke av sin egen pappa i sig. Det bästa receptet för en Leif light. Han heter så alltså, mannen pappa. Så när det han gör något extraordinärt så blir det *trumvirvel* LEIF LIGHT!!
Som nyss. Jag var lite förvirrad och ville nog inte(eller är flummigt-inte-kommihågig)minnas riktigt om jag tagit min egen eller mannens linsburk. Jag trodde jag hade lurat honom fast han förklarade med sin myndigaste röst att han minsan alltid ställer sin linsburk på samma plats + - 1 centimeter(noga ska det vara).

Mannen försvann in igen och jag suckade lättat vid burken(databurken, inte linsburken).
En minut lider och ut störtar maken triumferande:

-" Du har tagit min burk, jag visste det!"
-"Vaddå, hur vet du det??
-Lång paus. "Nä, jag bara vet...
-"Vaddå, har du märkt den eller nått???"
-" Nä, jag har siffran blabla i botten och du har blabla.."

Mmm, ni hör ju.....
LEIF LIGHT!!!!!
Vem har ork/tid att glo ner i en linsburk när man tar av och på linser???Jag bara undrar!!!
Fast en jag känner, ibland sorterar hon såser i bokstavsordning, den ni!!

Annorlunda uppvaknande....

Om de små barnen i familkej sover så brukar vi passa på att gå och vila en stund i sängen efter att vi väckt stora pojken. Idag stack han in huvudet i dörren och ropade att städbolaget var där. Jag sprang upp i morgonrocken för att höra efter vad det var frågan om eftersom du skulle komma efter lunch. Så där stod de i hallen och ringde diverse samtal med sina gälla röster för att sedan konstatera att det visst var fel tid, behöver jag säga att jag var vaken sedan??
Nu går vi här hemma och städar inför städningen, hehe!!
Jag börjar arbeta 12 idag så ha en underbar dag go vänner!!

Vart är snön och energin??

Solen strålar idag men vart är snön?? Jag förväntar mig att det kommer i stora mängder sedan med tanke på att det knappt kommit en flinga än så länge...
Och min energi, eller energi och energi, känns som att den inte finns. Som tur är finns J som kan täcka upp här hemma, jag vill helst bara sitta ner i soffan och bara sitta. Varenda liten rörelse känns blytung och jag är trött jämt.....
Så var det att börja jobba igen :-D
Idag ska jag köpa blomma till chefen och sedan ska vi gemensamt ge oss av mot Liseberg där det är dukat julbord, jammi!!
Nu ska jag försöka masa mig några steg till att göra lite nytta!

Ha en härlig första advent!!