Gränna

Det blev en tur till Gränna och Visingsö idag. Vädret såg ju inte ut att vara det bästa men vi åkte ändå, med paraplyer och ett gott humör. Väl framme hade det klarnat upp och var alldeles lagom varmt :-D Ni som varit i Gränna vet ju att det finns EN gata och på den finns det huuur många polkagriskokerier som helst!! Vi stod och tittade på när en ung kille gjorde polkagrisar en kort stund innan barnens tålamod var slut. Alltså inte speciellt länge. Sedan blev det obligatoriskt köp av polkagrisar i alla dess former innan vi tog färjan till Visingsö. En kort liten tur som dock är alldeles lagom när man har barn! Väl på ön kom vi på att avstånden där är ganska långa om man inte tar med sig bilen :-(. Eftersom det under dagen hunnit bli ganska varmt så blev det helt enkelt lite strosande runt hamnen och glassköp. Kidsen fick hoppa i en uppblåsbar hoppborg också, mycket prisvärt för oss föräldrar som tog igen oss lite i skuggan :-D
 
En alldeles lagom, ännu härligt dag! Sommaren när den är som bäst!!
 
 

Fredag

Idag var det avslutning för Zoë på sommardoppet. Det är en satsning Borås kommun gör på barn födda 2008 och har verkligen varit jättebra! Barnen får vattenvana och tränas in i de olika simsätten genom att leka. Nu blir det till att fortsätta på simskola i höst för BÅDA barnen. Våra lördagar är planerade så att säga :-D
 
 
Lite träning hanns med också :-D
Meningen var att åka till Gränna idag men med tanke på att det just idag var översvämning i Jönköping så skjuts de planerna upp!
 
 

Sommar, sol och vänner

J har haft semester i 1,5 vecka men det känns mer som 1 månad. Mycket med tanke på att det har varit helt underbart väder!! Vi har både grillat borta men också men har också haft mer långväga gäster hemma. Barnen trivs som fiskarna och vi undrar alla vart dagarna tar vägen??!!
 
Sommaren är ju lika med halva reapriset också :-D Ovan ser ni ett exempel från Ica maxi. Barnskor, förr 499:- nu 139:-. Conversemodell märket Champion förr 499:-, nu 64,50:-. Jag älskar att fynda!!!