Sä känns det..

Sitter i soffan. Barnen sover, skönt! Äter cheezballs. På en onsdag. Mitt största problem just nu är att en cheezballssmula precis fastnade under bokstaven ö och att jag därför får ta i extra mycket när jag skriver den bokstaven.
Annars känner jag mig JÄVLIGT tråkig just nu. Så tråkig att jag hela tiden längtar hem till min soffa. På lördag är det fest och jag hat typ ingenting att ta på mig. Jag MENAR det. Hur ofta är man festsnygg nuförtiden liksom??
Återkommer mellan mina wordfuedsomgångar. Som mannen sa igår:
Man hinner ju för fan ingenting när man håller på med det här spelet :-D

Still here

Det är mycket nu!!! Vet inte vart jag ska börja. Övergången mellan semester och vardagsliv är brutalt. Idag har jag varit på föreläsning, tillbaka till förskolan för att ta med Zoë till hennes första tandisbesök och sedan vidare för att träna! Ikväll skulle jag egentligen ha varit på ett event på Makeupstore med Maria Montazami men Jennie som jag skulle gå med har beräknad födelse på sitt barn idag så hon hade förvärkar som hon inte visste hur det var med...
Tråkigt men sant för mig men helt fantastiskt för henne!!!
Nu sover de små och J är på fotboll med Oliver. Själv tittar jag på Ensam mamma och snart Hollywoodfruar!!

Ha det härligt!!!

Läger

Hela dagen idag har ägnats åt aktiviteter på lägergården där vi brukar hålla till. Idag blev det växtfärgning, håvning av insekter och surrning av egengjorda stegar. Jag är riktigt trött efter många timmar i skogen så nu blir det snart natta för mig. Jörgen fick ta lillans gymnastik idag och det hade varit jättekul!!!
Morgondagen bjuder på andra dagen av lägret. Det är verkligen härligt att få sova hemma mellan dagarna, förra gången blev det till att sova i vindskydd och det kändes inte bra i kropp och själ dagen efter, jag MÅSTE sova bra för att fungera!!