Aj, aj!

Jag känner mig så enormt duktig så idag kära blogg har jag VERKLIGEN syndat rejält :-( Lämnade kidsen, åkte med världens mensvärk och huvudvärk ner till tandis för att dra ut en tand. Jag som är smått skräckslagen inför tandläkaren hade en tandopjghpjtäpse som var fett jobbig att dra ut, puhhh!!
Sedan var det skola på det, hämta barn, laga mat och ja, däremellan både glass och godis, fy mig :-D Men imorgon ska jag träna, alltid något!

På tal om något annat, gick förbi en hänt extra idag och det stod att Magdalena Graaf var gravid...Nä, tänkte jag, vad det skriver mycket grejjer i de där tidningarna. När jag går in och läser hennes blogg så SKA hon faktiskt ha barn :-D Lite otippat måste jag säga...
Så jag som har sagt att det verkligen inte blir några fler barn blir ju lite osäker alltså. Mitt säkra kort har alltid varit att jag inte vill ha några fler efter 30 men med allt fler som är runt 35-40 så kan man ju aldrig veta :-D Och nej, älskling, jag är inte gravid och har inga planer på det heller!! En tanke bara att man kanske inte alltid kommer tänka som man tänker just nu, idag!!

Nu ska jag ta alla mina värkar och gå och lägga mig!

Godnatt!!

Zusammen!

Oh my vad mycket grejjer som händer!!! Det ser ut som en bomb här hemma, full tvättstuga, leksaker överallt, skitigt som f-n. Och jag har inte tid med något känns det som :-( Skolan tar sin lilla tid och sedan är man slut för att orka så mycket mer :-(

Nä, ska fortsätta här med inlämningen, ses sen!!

Don´t worry :-D

Jag lever, men ute är det nya inne!! Vi har tillbringat den mesta tiden av påsken utomhus, det har varit sååå härligt!! I fredags fixade mannen med hyllor i garaget så nu är det fint, så fint med ordning och reda!! Lördagen tillbringades hos J:s mamma med sambo, det vaknades påskmat som gjorde en mätt på några få minuter :-( Då är det fett, preciiiis som med julmaten!!
Igår sa jag till mannen att han kanske skulle börja måla staketet på altanen, han tittade frågande på mig och sa -I april??? Gissa vem som fick panik senare på dagen över allt han ska hinna i sommar, hahahaha!!
Idag var det jobb för min del, gissa om det varit liv i luckan där det senaste, gör folk inget annat än köper skor soliga dagar????

Kom precis på för en stund sen att jag börjat på FEL inlämningsuppgift, pust!!! Blir till att sätta sig igen :-(

Bilduppdatering kommer förhoppningsvis imorgon!

Puss!