Försäkringskassan

TYcker det är jobbigt med myndigheter, allt tar sån tid och oftast är de människorna man pratar med stressade och otrevliga..
Mina pengar för tillfälligt vård av barn saknas fortfarande och idag var en perfekt dag för att ringa samtal, solen skiner, vad kan förstöra min dag???
Tog på mig min myndigaste rös och blev kopplade hit och dit men trevligt bemött! Man hörde hur handläggaren jag pratade med suckade ljudligt när jag frågade varför det tar så lång tid med mina pengar:
-Ja, vi har ju fullt upp med att kolla upp alla som fuskar, varvid jag var snabb som en kobra och kontrade med att säga:
-Ja, det är ju tråkigt för oss andra. Tanten höll med och efter några ytterligare frågor hade mitt ärende "öppnats" och pengarna skulle komma så fort som möjligt!
Känner mig så otroligt nöjd med mig själv! Jag är grym! Sa jag att solen skiner???

Ledig..

Tog en dag ledigt, bara för att....
Det känns så HÄRLIGT!!!! När de andra gått så kan jag sitta här vid burken och bara vara...Konstigt att man aldrig är nöjd;
När jag var mammaledig så bara längtade jag efter att få börja jobba och nu efter några månader skulle jag vilja vara lite mer ledig...
Men iallafall, nu är man ledig och imorgon ska vi förhoppningsvis ut och äta och på bio, det var ett tag sen sist!!
Dessvärre har barnvakten drabbats av feber men i sånnafall får lillskrutten följa med och äta..
Bio kan vi ta en annan dag..
Har fått många rekommendationer om filmen Ps.I love you. Ingen machofilm men eftersom det är min idé så får jag bestämma, så det så....

image212

Bokrea

Nej, nej, jag var inte där kl 07,00...
Men hittade lite gobitar. Jag är inte den som köper romaner och annat, det kan man LÅNA på bibblan, stället gillar jag böcker om hobbies och annat..

Hittade många böcker som intresserar dig Petra, tex vad alla influensasymptom heter, den verkar vara ett kap.
Sedan hittade jag en liten rolig bok också, den är full med svar, så man ställer en fråga och sedan slår man upp ett svar på måfå...

image211